Spiralizér Lurch Tornados 00010301

Popis produktu

Parametry produktu

Barva
bílá/černá
Hmotnost
0.87 kg

Parametry produktu

Barva
bílá/černá
Hmotnost
0.87 kg

Popis produktu

Barčino hodnocení : Spiralizér Tornados od značky LURCH je naprosto dostačující. Jeho výhody jsou v použití berezových nebo dřevných hrotů, které pomáhají vytvářet rovnoměrné nudličky a spirálky. Díky nim se surovina na hroty přímo navíjí a tudíž nepadá všude okolo. U spirálek navíc pomáhají ke krájení celé suroviny - což je velký rozdíl oproti ostatním levnějším spiralizérům. Spiralizér je stabilní a velmi dobře se s ním pracuje. Tornados umí vytvářet i tenké nudličky jako třeba Le Rouet. Ke spiralizování není třeba použít žádné síly, tento proces s klidem zvládnou i Vaše děti. Takže za mě – doporučuji!

Tomovo hodnocení : Uchycení pomocí přísavek je opravdu pevné, takže se rozhodně nebojím, že by mi přístroj při strouhání cestoval po lince. Plastové zpracování si bude sice nárokovat šetrnější zacházení, než u jeho „masivnějších“, ale taky dražších konkurentů v naší nabídce, nicméně jak k němu budete přistupovat, tak Vám bude taky sloužit. Šikovně je řešeno uskladnění nožů přímo ve spiralizéru, které Vám umožní mít všechny nože stále u sebe – nemusíte je tedy následně hledat po kuchyňských šuplících. Pokud hledáte spolehlivého pomocníka do Vaší kuchyně, touto volbou rozhodně chybu neuděláte.  

Popis produktu

Horizontální spiralizér 3 nástavce na 3 tipy nudlí 2 mm 5 mm spirály

Nerezové čepele

Nerezové a dřevěné hroty (nudličky jsou rovnoměrně krájené a navíjené přímo na hrot)

Práce i s tvrdkou strukturou ovoce nebo zeleniny (např. řepa)

Pevná stabilita (4 přísavky) {module Recepty spiralizér}

Součást balení

Tělo stroje 3 nástavce 2 nerezové hroty 20 dřevěných hrotů

Český návod

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 4 hodnocení
5
4 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Dětské běžecké boty","https://detske-bezecke-boty.heureka.cz/"],["Kadeřnická a kosmetická křesla","https://kadernicka-kosmeticka-kresla.heureka.cz/"],["Pánské běžecké boty","https://panske-bezecke-boty.heureka.cz/"],["Komínové kartáče a štětky","https://kominove-kartace-stetky.heureka.cz/"],["Pilníky","https://pilniky.heureka.cz/"],["Dílenské skříně na nářadí","https://dilenske-skrine.heureka.cz/f:28794:41805065/"],["Chytré hlavice k radiátorům","https://hlavice-radiatory.heureka.cz/f:33940:1/"],["HDMI kabely 1m","https://vga-dvi-hdmi.heureka.cz/f:11990:252507;12039:7867/"],["Smart televize","https://televize.heureka.cz/f:14760:1/"],["Ovladače pro PlayStation 3","https://gamepady.heureka.cz/f:2581:11026/"]],"Vybrané značky":[["Ostatní kuchyňské spotřebiče Activer","https://ostatni-kuchynske-spotrebice.heureka.cz/f:5519:41082806/"],["Ostatní kuchyňské spotřebiče Toro","https://ostatni-kuchynske-spotrebice.heureka.cz/f:5519:2918161/"],["Ostatní kuchyňské spotřebiče L.Tellier","https://ostatni-kuchynske-spotrebice.heureka.cz/f:5519:511564/"],["Ostatní kuchyňské spotřebiče Browin","https://ostatni-kuchynske-spotrebice.heureka.cz/f:5519:40297093/"],["Ostatní kuchyňské spotřebiče Adler Europe","https://ostatni-kuchynske-spotrebice.heureka.cz/f:5519:391271/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat lak na nehty?","https://laky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-lak-na-nehty/"],["Jak vybrat tiskopis?","https://tiskopisy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-tiskopis/"],["Jak vybrat hlavici pro radiátor?","https://hlavice-radiatory.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-hlavici-pro-radiator/"]],"Vybrané produkty":[["Ultradesk Frag černý / zelený UDESK-FG-GR","https://herni-stoly.heureka.cz/ultradesk-frag-cerny-zeleny-udesk-fg-gr/"],["Sweet Protection Rocker","https://vodacke-helmy.heureka.cz/sweet-protection-rocker/"],["Victron Energy B. V. DC MEGA-pojistka 125A/32V","https://pojistky.heureka.cz/victron-energy-b-v-dc-mega-pojistka-125a-32v_7/"],["Yate Polaris 64/18L","https://luky.heureka.cz/yate-polaris-64-18l/"],["Esmara krajkový top se špagetovými ramínky 3 kusy černá bílá","https://damske-topy.heureka.cz/esmara-krajkovy-top-se-spagetovymi-raminky-3-kusy-cerna-bila/"],["Nike Machomai 2 bright crimson/white/black","https://boxerska-obuv.heureka.cz/nike-machomai-2-bright-crimson-white-black/"],["Lignum Tee 72mm 12ks bílá","https://golfova-tycka.heureka.cz/lignum-tee-72mm-12ks-bila/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}