Richard Bergendi Appliances Temperovač čokolády EASY MELT
90 %
Temperovač čokolády EASY MELT je ideální pro rozpouštění čokolády, zdobení koláčků, výrobu cukrovinek, fondue a další pochoutky.
Kapacita 900 g činí ideální velikost na...
Temperovač čokolády EASY MELT je ideální pro rozpouštění čokolády, zdobení koláčků, výrobu cukrovinek, fondue a další pochoutky.
Kapacita 900 g činí ideální velikost na...
Temperovač čokolády EASY MELT je ideální pro rozpouštění čokolády, zdobení koláčků, výrobu cukrovinek, fondue a další pochoutky.
Kapacita 900 g činí ideální velikost na čokoládové večírky a zábavu. Temperovač je dodáván s vyjímatelnou nerezovou nádobou, kterou potřebujete pro namáčení a snadnou manipulaci při čištění. S přepínačem s dvojitou regulací teploty a výkonem poskytuje EASY MELT vše, co potřebujete k výrobě lahodných cukrovinek – a snadno se čistí.
Kapacita: 900 ml rozpuštěné čokolády.
Rozměry: 22 cm Š x 11 cm V
Profesionální temperovací stroj pro čokolády, polevy, omáčky... 1l nerezovou vyjímatelnou nádobou. Nádoba je na dně a příčně se zahřívá, aby byla zajištěna rovnoměrná teplota. Řízení teploty s termostatem.
Jak používat temperovač čokolády: 1.Topení
na výrobu pralinek, polév je lepší použít kvalitní polevu, čokoládu alespoň s obsahem 32% kakaového másla
nejlepší je rozpustit trochu více polevy než je třeba
vyvarujte se kontaktu s vodou, jinak bude viskozita čokolády nevhodná
2. Chlazení
pro více lesklý povrch nechte polevu vychladnout na 26-28 stupňů přidáním zbylých kousků čokolády
Následně nechte krátce zahřát čokoládu na požadovanou pracovní teplotu - to je tajemství na výrobu profesionálních čokoládových výrobků - umění temperovaní čokolády
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.