Nejnovější recenze ze sekce Ostatní kuchyňské spotřebiče
Kdo má rád šunku tak to upotřebí v kuchyni na všechno paráda.
- Fontána v žádném případě nedokáže rozehřát čokoládu v nádobě, jak je mylně psáno v popisu!!!! Za cca 4hod nebyla schopna rozehřát.
Jednoduchá obsluha, funguje, jak má.
Znám to je to super rychlé.
hrdlo láhve špatně zalisováno, nelze našroubovat
uzávěr, propouští vodu
Odpeckovač třešní Westmark mě zachránil. Odpeckovala jsem jím 80 kg třešní za 2 dny. Mám srovnání s podobným odpeckovačem Tescoma, který je celý z umělé hmoty a co chvíli se rozpadne a musí se dávat znovu dohromady.
Hledala jsem pomocníka, který bude mít " razicí" část kovovou, plast nefunguje - viz Tescoma. Děkuji , že jste v Česku k dosažení a že dodáváte tak rychle. Doporučuji všem, kteří mají obalené třešňové stromy a je jim líto třešně neočesat.
- Pracuje tak jak je v návodu
- Těsto musí být řidší
Zkusila jsem nudlové a těsto a to nefungovalo. Ale z bramborového těsta udělal perfektní noky
Funguje tak jak má
Snadná příprava
- Vypadá dobře, pevný materiál nerez, velmi užitečné příslušenství.
- Dírka pro teploměr z boku ztrácí smysl, na teploměr není vidět když je nádoba v hrnci.
Velmi dobré zhotovení, kvalitní materiál, užitečné a praktické příslušenství. Používám externí digitální teploměr de sondou 1m a perfektně vyhovuje. Hrnec s pokličkou a síťovým košem, bezva nápad. Kupovat hrnec zvlášť by stálo mnohem, mnohem víc. Já jsem maximálně spokojen a doporučuji tento produkt všem.
Vše v jedné misce, sýr lze v misce uchovat v lednici
- Při mrkvi se přístroj v polovině první rozbil. Při dotazu skrz mejl jak postupovat při reklamaci zatím po 3 dnech bez odpovědi
Nedoporučuji teno produkt zřejmě moc slabej motůrek.
Velká spokojenost doporučuji
- lehké a pohodlné
splnilo mé očekávání
- Super
- Doporučila bych dodávat výrobek i s držící poklickou na hrnec (mají ji zvlášť v nabídce)a k tomu bych dala do soupravy i správnou velikost hrnce na vaření aby na něj pasovala i ta poklička .Byla by tak větší úspora energie při vaření a nebylo by nutně shánět správnou velikost a hloubku hrnce dodatečně.
- V pořádku.
- Nic.
S produkty jsem spokojená..
- skvěle funguje
- vakuum drží dobře
- hezky vypadá
- Jednoduchá obsluha
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »