Nejnovější recenze ze sekce Ostatní kuchyňské spotřebiče
Zatím jsem použil jednou, jsem s výrobkem spokojen.
- Domácí lucinu vyrabim asi 10 let, vždycky jsem dávala uterku do cedniku a přišlo mi zbytečně misku od Tescomy kupovat. Dneska lituji, ze už jsem misku nekoupila dávno, je to nesrovnatelné jednodušší a ještě to mnohem lip vypadá. Na obrázcích mi miska nepřišla moc velká, ale i v t8m jsem se mýlila, velikost naprosto vyhovuje, zatím jsem zkoušela 2 bílé jogurty 0,5 kg a 0,4 kg kysanou smetanu, jsem nadšena.
Miska na prekapani domácí luciny (nebo čehokoli jiného), správně velká, jde mýt v mycce, naprostá spokojenost.
- splnila očekávání, používáme často
Vypadá že bude pohodově sloužit.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Usnadňuje práci
Přístroj vypadá dobře, až bude úroda jablek, třešní, rajčat, jistě se využije na zužitkování přebytků ze zahrady.
praktický
ONLINESHOP.CZ
Doporučuji
- Málo odpadu
- Rychle hotovo
Už jsem si měla koupit dávno.
spokojenost
brambory jsou oloupané zcela dokonale.
Šunkovar splnil moje očekávání. Šunka připravená ve více variantách výborná. Šunku i jiné masné výrobky budu připravovat dál. Rodina spokojená s produkty, doporučuji :-D
Super
Vyzkoušeno, spokojenost
Vyzkoušeno, velmi spokojeni.
- spokojenost, šunka výborná, snadná manipulace
- Všetko
Už nikdy ručnú :)
Pumpu odporúčam, je super.
- skvěle se hodí k nádobám Status místo ruční pumpy
- Doposud jsem používala ruční pumpu, která byla součastí nákupu vakuboxu. Elektrickou se odsávání neskutečně urychlí. Jsem naprosto spokojená.
Mohl by být o něco menší.
- Nekvalitní materiál, špatné zpracování. Plášť má ostré hrany, nelícuje. Stojan je lehký, málo stabilní, při čepování nápoje se posouvá.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »